Brightsocialminds - kezdőkép

 

Módszertani ismeretek átadása workshopok, tréningek szervezése

A tevékenység célja az volt, hogy a résztvevő magyar és horvát szakemberek számára olyan módszertant adjon át, amely segíti az állami, önkormányzati és civil szervezeteket a szegregátumokban élő hátrányos helyzetű lakosság társadalmi integrációját célzó fejlesztések tervezésében és megvalósításában.

A módszertani ismeretek átadása interaktív képzés keretében történt, melynek során a helyszíni látogatások alkalmával a résztvevők megtekinthették az egyes módszertani elemek helyi megvalósítását is.

A helyszíni látogatások során a képzés résztvevőinek lehetőségük volt a területen dolgozó kollégákkal beszélgetni, kérdéseket feltenni, tapasztalatot cserélni a különböző módszertani elemekről, megosztani a magyar és horvát társadalmi integrációs tapasztalatokat, például a szakképzéssel, roma hagyományokkal, zenetanítással, tanulással, szociális és lakhatási integrációs módszerekkel kapcsolatban.

PROGRAM

GALÉRIA

 

A jelen honlap az Európai Unió társfinanszírozásával valósult meg. A honlap tartalma kizárólag az Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület Dél-Dunántúli Régió felelősségi körébe tartozik. Az itt megtalálható anyagok nem tekinthetők olyanoknak, mint amelyek az Európai Unió és / vagy a HU-HR Interreg V-A CBC Program Irányító Hatóságának hivatalos állásfoglalását tükrözik.